Nejste přihlášen/a.
Ano, každá rada drahá. Ale myslím, že je to také otázka dobrého výběru pracího prášku. Ne všechny mají takové složení , aby jejich součásti byly schopné odstranit problém v podobě otisků po potu.
Používám už druhým rokem prací prostředky Eurona, které tohle bezvadně zvládnou. A nejen to, zvládnou také dost špinavé montérky, tepláky od oleje, nebo kolomazi, ale i skvrnky na dětském oblečení po jahodách a jiném papání.
Na první pohled prací prášek vypadá drahý, avšak je potřeba spočítat cenu poštem pracích dávek. Je balen v2500g krabici, ale postačí na 100 praček + k tomu v pracím cyklu automaticky ošetřuje pračku před nánosem vodního kamene (odpadá kupování Calgonu). Když je někdo chytrý a využije bezplatnou zákaznickou registraci, získává výhodu nakupování výrpobků o 20% levněji, což už je super cena.
Drahá scheri, i přes Vaše závěrečné věty si já osobně myslím, že si reklamu děláte a snažíte se ji zužitkovat ke svému prospěchu. Je to proti pravidlům, kterými se řídí tato poradna. Mám na mysli konkrétně pravidlo Z4! I když můj příspěvek není radou, tak ten Váš taky není zrovna užitečný. Asi jste si nevšimla, že tazatel hovoří o nesnímatelném potahu, který se nedá prát, viďte? Mimochodem, Euronu jsme tu už v minulosti řešili! Nevím proč, ale začínáte mě vy euroňáci už iritovat! Proč si reklamu nezaplatíte, jako to dělá většina podnikatelů? A jestli ji chcete dělat na stránkách poraďte, tak se domluvte s adminem. Ten Vám to určitě rád umožní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.