Nejste přihlášen/a.
Mám problém s nastavením svislosti dveří u vestavěné myčky. Korpus myčky je svisle ale dveře mírně našikmo. Existují někde nějaké štelovadla na seřízení?
Už jsem na to rezignoval, je to tak vyrobené - horní pravý roh dveří jde zároveň s vnějším okrajem korpusu myčky, kdežto horní levý roh je posunutý vůči korpusu myčky o cca 5 mm doprava. Lehce jsem jen sešteloval navazující dveře skříňky aby spára byla rovnoběžná a nechám to tak. Taky jsem to zatím nikde neřešil, je to kus , co mám doma cca 4 roky a až teď po výměně dvířek se ukázalo, že chyba je pravděpodobně už ve výrobě myčky.Vše ostatní, co navazuje, je beze spár, pracovní plocha dokonale vodorovná, podlaha taky. Dvířka podle vodováhy na svislo, korpus je nakonec mírně našikmo.Zajímavé je, že přiléhající skříňky to dokonale kopírují,jakoby by byly vyrobené taky na šikmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.