Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost myčky 49 dB

Od: jsah odpovědí: 3 změna:

Našla jsem myčku Candy, která je hluboká jen 54 cm, což potřebuji, ale hlučnost je 49 dB, což je asi dost, jedná se o vestavnou myčku na nádobí. Připadá vám ta hlučnost ucházející ještě?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, je to hlučnost na té vyšší hranici.
Ale jednak myčku asi nebudete mít v ložnici a jednak tu hodinu až dvě to vydržíte.
49dB je zhruba jako hlasitost běžného rozhovoru..nebo ještě o trochu méně.

hodnocení

0x

Ta uvedená hlučnost je pro představu někde mezi hlučností pračky při běžném provozu (ne při ždímání) a sušičky prádla. Tedy víceméně běžná hlučnost těchto velkých domácích spotřebičů s výjimkou lednice, ta mívá běžně jen kolem 40 dB.

hodnocení

0x

Při koupi myčky jsem tohle vůbec neřešila. Myju přes den a mám jí v kuchyni, kde nespím, takže to myslím není nic důležitého. Určitě je důležitější, zda se vám tam vejde a jestli vám bude dostačovat kapacitně, možná i spotřeba vody a elektřiny, ale určitě ne hluk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]