Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaké zkušenosti máte s dodavatelem plynu a elektřiny skautská energie dobrý a můžete doporučit nebo pravý opak? Děkuji
Ano distributorem je ČEZ E.ONa PRE.Když budete odebíret u jiné organizace,zkuste si prosím u distributora zajistit třeba rozblombování elektroměrové desky či změnu hlavního jističe a hned budete vědět,prož zůstat u ČEZu.
@bratrh: Naprosto souhlasím!
Ušetřit pár korun nestojí za problémy, které s těmito stínovými dodavateli jsou, ale to člověk pozná až když od nich něco potřebuje nebo chce odejít.
Skautská energie není dodavatel, ale je to systém, který za vás vybere toho nejvýhodnějšího dodavatele (úmyslně neříkám nejlevnějšího, i když cena je v rozhodování důležitá). Ten dodavatel se soutěží snad každý rok znovu.
Mám to, nemám s tím problém. Zrovna na podzim mi změnili dodavatele plynu. Já s tím žádnou práci ani agendu nemám, jen v inkasu najednou vidím jinou firmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.