Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skautská energie

Od: dfdf* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, jaké zkušenosti máte s dodavatelem plynu a elektřiny skautská energie dobrý a můžete doporučit nebo pravý opak? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Držte se ČEZu...

ooplo
Pěkná pitomost. Fakt jsem se zasmál.
Osobně u nich nejsem, přemýšlel jsem nad přechodem k nim, ale nakonec mi vyslo nejlepší Bohemia energy. Co jsem četl tak skautská energie, si vysoutezi nějakou cenu u dodavatele a vy jste psany u toho dodavatele dík SE. Jinak když se cokoliv stane s privodem, výpadek atd. Tak se vše řeší s diatributorem, což je téměř všude ČEZ.

Ano distributorem je ČEZ E.ONa PRE.Když budete odebíret u jiné organizace,zkuste si prosím u distributora zajistit třeba rozblombování elektroměrové desky či změnu hlavního jističe a hned budete vědět,prož zůstat u ČEZu.

hop®

@bratrh: Naprosto souhlasím! *palec*
Ušetřit pár korun nestojí za problémy, které s těmito stínovými dodavateli jsou, ale to člověk pozná až když od nich něco potřebuje nebo chce odejít.

Neměl jsem ČEZ a přesto mi MUSELI pomoci, neboť to venkovní zařízení je jejich. Takže o tom to není. Skautskou mám a nemám nejmenší problém. Ani s tím, že část platby jde na podporu skautů.

hodnocení

0x

Skautská energie není dodavatel, ale je to systém, který za vás vybere toho nejvýhodnějšího dodavatele (úmyslně neříkám nejlevnějšího, i když cena je v rozhodování důležitá). Ten dodavatel se soutěží snad každý rok znovu.

Mám to, nemám s tím problém. Zrovna na podzim mi změnili dodavatele plynu. Já s tím žádnou práci ani agendu nemám, jen v inkasu najednou vidím jinou firmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]