Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpadové potrubí

Od: galileo297® odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

Mám otázku ohledně nalezených závad v koupeném bytě. Před rokem a něco jsem si koupil byt. Byl po částečné renovaci a ne uplně povedené. No hlavně se mi jedná o toto. Mám podezření na špatně vyspádováné odpadové potrubí. Je nějaká šance vymáhat po původních majitelích náklady na opravu odpadního potrubí? Kdesy jsem četl , že je snad 5 let záruka na skryté vady.

Co vy na to?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Skrytá vada není to, že jste se nepodíval na sklon odpadu.

A máte jen podezření, nebo je to fakt?

Nemáte žádnou šanci po původních majitelích cokoliv žádat. Tedy žádat můžete, ale neuspějete.

Jaký je problém s odpadem?

krtek*
hodnocení

2x

kupní smlovy na nemovitosti jsou většinou koncipované tak, že "co vidíš to vidíš, co nevidíš s tím souhlasíš akceptuješ"...takže nemáš žádnou šanci

hodnocení

1x

A kolik jste dal za tu opravu? 2000 Kč? Tak budťe rád, že tak málo. Pochybuju o vašem zdravém rozumu se soudit o takovou prkotinu

hodnocení

Jak mohu vydet za sádrokarton , jaký je tam sklon? Bohužel jsem musel opravovat jednu část potrubí , kde odpad prokapaval.
Tak jsem zjustil , že to není úplně v pořádku. Na internetu našel toto:
advokatky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]