Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtací/bourací/sekací kladivo

Od: jesse* odpovědí: 12 změna:

Zajímalo by mě jaký je v nich rozdíl. Potřebuju nástroj na občasné použití (měnší rekonstrukce příček v domě, bourání starých, stavba nových, sekání drážek pro instalaci. Který z těchto tipů je vhodný? A případně nějaký model do 3500 Kč.

doplněno 06.01.10 12:15:

co třeba tohle: obchodnaradi.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lekvii*
hodnocení

1x

stimhle jsem zrekonstruoval celej 150m2byt a jeste to slouzi bratrum,vrta ,seka,1100w,regulace otacek,za 1000Kc

doplněno 06.01.10 13:14:

vcetne vrtaku,sekacu a vytinacu na zasuvky,ja jsem spokojen.hodne muziky za malo penez*smich**tuc*

Vrtací/bourací/sekací kladivo
juvla*

divné, proč to kladivo mám ve své odpovědi na elektronice.*smich*

rv*

Taky mám podobné a spokojenost. Prvním jsem podřezal barák a teď mám druhé.

ladislavtikal*
hodnocení

0x
Extol craft - kombinované kladivo ( vrtací, sekací ) 1250W, SDS Plus pouzivam tohle na stavbe na vrtani a sekani a vse kolem seka to 4J je to hobby ale docela to praci udela jediny na co si dejte pozor je kdyz tam chcete dat sirsi majzlik tak v hlave se to otaci a i kdyz delate jen drazky u spice je to jedno a povim vam ze kdyz delate delsi slice a po kazdy druhy minute to musite dat zase do polohy tak jak to ma sekat tak je to ke vsteku a nedela to jen tato znacka az budete kupovat tak to vyzkousetjte u prodejce

jesse*
hodnocení

Jde mi taky o to aby to nebyl takovej ten nástroj na jedno použití

ladislavtikal*

pri zateplovani s tim vrtam abych zakotvil leseni mychame s tim lepidlo a vrtame a hmozdinky do polyse mam ho rok a drzi zatim bez zavad

ladislavtikal*

do polyse sem mel na mysli do zdi

raadek*
Pokud chcete neznackove kladivo, tak se hlavne zamerte na delku zaruky. Napriklad DWT ma 4 roky. Musite pocitat s tim, ze oproti kvalitnim kladivum, se kterymi muzete bourat 8 hodin bez prestavky, budete pracovat v narocnem materialu max 10 minut a pote nechat vychladnout. Dale je zde moznost problemu s bezpectnostni momentovou spojkou, ktera by mela vypnout, kdyz se zasekne vrtak o prumeru nekolik cm. Pri takovem vykonu by vam mohlo protacejici se kladivo zpusobit zraneni, ale to uz jsou opravdu atrapy vrtacich kladiv. A nakonec je zde ergonomie, ktera vam zneprijemni praci. Preju hodne stesti pri vyberu. R.

jesse*
hodnocení

nakonec se rozhoduju mezi

obchodnaradi.cz/...

a

naradi-vitek.cz/...

Co myslíte?

doplněno 06.01.10 21:09:

a možná ještě abczahrady.cz/...

raadek*
To je celkem jedno, pro ktere se nakonec rozhodnete. Ve srovnani s 10J Makitou, ktera stoji 16 tisic odpovida kvalita cene, takze vam pouze doporucim, budto koupit v kamennem obchode nebo znacku, ktera ma autorizovany servis v blizkosti vaseho bydliste, pro pripad zarucni opravy. R.

jabraka*
hodnocení

0x

Já jsem si koupil kladivo v Kauflandu.Cena 1100 .- mě dost odrazovala,ale po záběku,který měla před Vánoci na stavbě mé vnučky jsem spokojen.

JABRAKA

Vrtací/bourací/sekací kladivo #2

jesse*
hodnocení

Díky všem za odpovědi, nakonec jsem vybral tohle:

naradi-stavba.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]