Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení garážových vrat

Od: martin12* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, hledám nějaký vhodný materiál, kterým bych mohl zateplit garážová vrata (200x115 cm každé křídlo). Momentálně na nich jsou přibité pravděpodobně hobra desky o tloušťce 0,5 cm, ale už jsou ve špatném stavu. Mám shánět opět hobra desky nebo spíše polystyren nebo něco jiného? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud nevadí povrchová měkkost, tak se mi nejvíce osvědčil extrudovaný polystyren v tloušťce 2 cm. Mám to na plechových vratech a dá se různě lehce vyřezávat. Lepit např. speciálním lepidlem na polystyren, stejné lepidlo jako na polystyrénové podhledové kazety.

hodnocení

0x

Je zateplení a zateplení. Dost záleží na konstrukci vrat a povrchu, jaký očekáváte. Pokud bude v "garáži" topit, aby byla pohoda, tak o bude jiné zateplení, jako když budete chtít, aby jen trošku vrata izolovala. Zateplit plochu, utěsnit spáry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]