Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šumivé vitaminy

Od: karlos* odpovědí: 4 změna:
co je u sumivych vitaminu to nerozpustene na dne sklenice? ten chteny vitamin/mineral nebo vypln tabletky/sladidlo? Jestli se to snazit vypit nebo netreba...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

Šumivé tabletky šumí proto, že se z nich uvolňuje kysličník uhličitý, jako následek tvrdého boje mezi kyselinou citronovou a jedlou sodou.

Radím usazeninu nepít, skleničku umýt.

karlos*
ted sem se dival treba na magnesium, tam je uhlicitan hořečnatý a ten je nerozpustny ve vode. Takze ten asi bude na tom spodku... hmm

hodnocení

0x

Šumivé tablety obsahují některé nežádoucí příměsi, více zde.

olinl
hodnocení

0x

Šumivé tablety od firmy GS s vitamínem C a různou příchutí na mě nepůsobí nebo spíš působí, ale opačně-mám z nich překyselený žaludek, takže kupuji pouze tablety např. s vitamínem C. Něco mi v šumivých tabletách vadí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]