Zdravím, buduji v prvním patře scela novou koupelnu v mém RD svépomocí. Řeším možné využití vody ze sprchy na splachování WC. Co jsem se koukal po nabízených systémech které jsou pěkné ale podle mě trochu předražené. Jestli někdo neřešil podobnou věc svépomocí? Jak postupovat kde sehnat případné díly atd Děkuji za případné odpovědi
hotove reseni asi bude drahe, ale na tlak v podstate potrebujete jen nejakou nadrz, tlakove čerpadlo, maly komplet 5L tlakova nadoba + spinac + trojcestna tvarovka coz stoji okolo 2000
Neřešil jsem, ael bude to nádrž - filtr (nebo spíš filtr - nádrž; filtr asi velký pískový např. z plastového sudu) - vodárna a pak do záchodu... Za vodárnou to nesmí být fyzicky propojene s vodovodním řadem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.