Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Páková baterie titanie - náhradní díly

Od: jk82® odpovědí: 3 změna:

ahoj přítelkyně rozbila pákovou baterii a ulomila ten plastový hranol který reguluje vodu prosím je možné koupit ten vnitřek tý pákovky vyrábi to metal znojmo ,obi jsem koukal ale nic jsem neobjevil,prosím poradte jestli se to dá sehnat nebo koupit jinou baterii(chtěl jsem to vyrobit ale nemám na to materiál.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

zapoměl jem vložit obrázek

Páková baterie titanie - náhradní díly

papene*
hodnocení

0x

;)A zkoušel jste se optat přímo u výrobce?

cyril*
hodnocení

0x

Jedná se o naprosto běžný díl, který by měl být k sehnání v obchodech pro instalatéry, ale i v běžných domácích potřebách nebo železářství, kde vedou tento sortiment. Vezměte si původní poškozený kus jako vzorek s sebou, neboť existuje více druhů i rozměrů,tak aby jste nakoupil správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]