Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovyjížděcí šuplíky

Od: anakonda* odpovědí: 14 změna:

Prosím o radu, koupila jsem před časem z bazaru komodu, má šest zásuvek, ty co jezdí samy ven a sem.Bohužel mě jezdí jen ven a dovnitř, když se je snažím zastrčit tak vyjíždí.. Co mám dělat? Máte někdo radu? Mám na ní velký akvárium ,je černé jako komoda, vypadá to pěkně, nechci o ní přijít.

Samovyjížděcí šuplíky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To kování - lyžiny na bocích korpusu mohou být trochu posunuté vůči okraji , takže zkusit nejprve seřídit, pokud to nezabere, vyměnit za nové.Je to systém push to open. K dostání zde

Kování - ty lyžiny by měly být zároveň s korpusem, pokud jsou trochu utopené, nejde to dovřít

hodnocení

0x

To je to samý, jako kdybych se zeptal mám auto a jezdí jen někdy. Kde je chyba?

Na takovouto otázku se prostě nedá odpovědět. Informace, že nejdou zavřít šuplata je fakt strašně málo. Máš šuplata mechanický, či elektrický?

Povídej, přeháněj, fotky přidej.

anakonda*
hodnocení

Jsou mechanický, ty,co se do nich trochu strčí a oni sami zajedou.Mě zajedou a hned vyjedou zase zpátky,prostě už nedrží zajetý. Zkoušela jsem na hranu napatlat tavnou pistolí lepidlo,trochu to pomohlo,ale hrozně to vypadalo. Tak jsem to ztrhla. Abych to zavřela, musím tam přivřít kus látky,pak to drží.Takže z každýho šuplíku mi kouká kus hadru.

Není ta komoda v předklonu? Nemáte křivou podlahu?

Tak pozor.

Jedná se o samovyjížděcí šuplata, co nemají úchytky a pro otevření se do nich lehce strčí, třeba kolenem a šuple se pootevře?

Nebo se jedná o dnes již klasický šuplata s automatickým dotahem, které posledních asi deset centimetrů samy zajedou?

kepler*
hodnocení

0x

Samy by asi vyjíždět neměly, musí se za ně nejdřív potáhnout. Kolejničky, po kterých zásuvky jezdí, jsou u zadní stěny zakončeny prohlubní, do kterých kolečka zapadnou a šuplík je tak fixován. Takže: buď reklamovat, nebo se o nenáročnou opravu postarat sám (se ztrátou možnosti reklamace). Kolejničky nebo kolečka jsou zřejmě nepřesně našroubovány a zadní kolečka nezapadají.

joeventil*
hodnocení

0x

... to jsou ty co je v zavřené poloze drží magnet? ... no ale vykukující hadříky - je vidět že jsi žena činu ;)

sollik*
hodnocení

0x

Anakondo vezměte mobil a nahoďte fotku. Pak máte šanci, že Vám někdo relevantně poradí.

id
hodnocení

0x

Máte na komodě velké akvárko, je pravděpodobně i hodně těžké. Není prohnutá vrchní deska? Nebo celá komoda je nepravidelně zatížená a magnety nedrží při zavření - dojezdu.

U prohnutý vrchní desky by byl problém jen u horního šuplete a dotah nemá na starosti magnet, alébrž pružina.

Ale dokud nebude fotka, tak se nedá přesněji poradit. Z dohadů jaký to šuplata jsou nikdo nic neporadí.

hodnocení

0x

No jo. Fotka je, ale nic neříkající. Chtělo by to ještě pár jiných fotek, i když tohle jsou nějaký zvláštní výsuvy.

ložiskový plnovýsuv Push to open, zavolat truhláře nebo hodinového manžela, překontrolovat,poppřípadě vyměnit, psal jsem to už nahoře

Jirko, tohle je něco malinko jinýho. No, ne malinko jinýho. Něco úplně jinýho. Není to to, co jsi tu již psal. To vypadá jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]