Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost se skládacím žebříkem

Od: vzorek odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
potřebuji do auta skládací žebřík, zvažuji buď teleskopický nebo kloubový.
Nemáte nějakou zkušenost, který je v čem lepší?
Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mám pár let kloubový, tento, s ocelovou plošinou, bez problémů, s teleskopickým zkušenosti nemám...

vzorek
hodnocení

Dobrý typ žebříku, vypadá hodně univerzálně.

hodnocení

5x

Zásadní je, na co ten žebřík hodláte používat. Já mám žebříků několik - klasické skládací schůdky s plošinou jsou asi v každé domácnosti

domacipotreby.cz/...

v kůlně mám další klasiku - žebřík 3x7

zebrikyleseni-krause.cz/...

ten jde použít jednak jako štafle, jednak jako jednoduchý žebřík, když je potřeba vylézt třeba na okapy a pod-

No a v autě si vozím schůdky 2x4 - ty používám nejčastěji jako barovou stoličku - výškově perfektní když pracuji na počítači CNC, který je dělaný na stojící postavu, ale italské výšky. No a krom toho se po nich dá pohodlně vylézt do dostatečné výšky,

b2bpartner.cz/...

Kolega elektrikář si vozí zase teleskop s tím, že je skladnější

vyprodeje24.cz/...

Prostě je to podle vkusu každého soudruha

hodnocení

2x

Skoro stejně vypadá i ten z Lídlu, stránky Lidl.cz jsou momentálně nedostupné...tak alespoň takto

Chtěl jsem jen doplnit, šotek způsobil, že je tu další odpověď...musím si dávat ještě větší pozor...

hodnocení

2x

Pokud máš v autě málo místa, tak ten teleskop. I když v první chvíli si budeš myslet ,že tě to neunese tak se vůbec nemusíš bát,bejvalej partak váží metrák a všechno v pohodě.Skládací je o trochu větší ale zase nabízí více možností využití.Ta plošinka je supr věc.Když jsme montovaly garážový vrata tak jsme pohodlně dělali i ve 3metrech.Ale pozor hlavně na stavbách aby se nedostal do kloubů nějakej sajrajt.To je jediná věc kterou si musíš pohlídat.

hodnocení

0x

Do malého osobního auta používám toto:

mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]