Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička prádla

Od: susi odpovědí: 8 změna:
Chci si koupit sušičku na prádlo a umístit do kuchyně, ale nevim jaký bývá při sušení odtok vody z již vyždímáného prádla, jen doufám v malé množství bez nějaké nutnosti napojení. Jaké máte zkušenosti?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobry den, susicka se nemusi napojovat na odpad. Ma nadobu na kondenzovanou vodu, kterou muzete vylit do drezu. Napojeni na odpad je ale pohodlnejsi.

hodnocení

2x

Z 8kg prádla odstředěného na 1400ot/min po vysušení zbyde cca 2-3l vody

Z 5kg prádla odstředěného na 1000ot/min po vysušení zbyde cca 3-4l vody

Voda je "skladována" v nádobce sušičky, a po skončení sušícího cyklu ji vylejete, nebo použijete do žehličky...či do ostřikovače v autě.

susi
hodnocení

Fakt litry *sok*? To snad nee..
20.01.20 13:56

Ano.

susi
hodnocení

To ta "nádobka" je tak velká?

Ano, 4l se do ní vejdou..a ještě má rezervu.

Nikdy se nestalo, že by přetekla..

Mám 5ti l nádobku a nepřeteče, ale čidlo to pozná, vyhodí chybu a zastaví sušku. Po vylití nádobky pokračuje v programu.

Vylévám každé 4-5té sušení.

hodnocení

0x

Máme Electrolux, byla by i možnost ji připojit k odpadu ( stijí na pračce) ale záměrně jsem ji nepřipojil, protože takhle mám aspoň přehled, kolik je té vody v nádržce po ukončení sušení. . Pokud začne množství klesat, je čas na vyčištění kondenzátoru, který se zanáší prachem z prádla, voda pak špatně odtéhá do čerpadla.

Ovšem to vylévání není žádný problém, stejně se musí čistit filtry, takže vysunout šuple a vylít ho nijak nezdrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]