Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte doma Fritézu Delimano a jste s ní spokojeni? Uvažuji o ní, ale ráda bych nejprve nějaké recenze, jestli je to dobrá volba. Co vše v ní děláte?
Paní Dusková, jak je vidět, tak máte přístup k internetu, a na YouTube je spousta návodů a i vieda, jak fritézu používat. Jsou tam i různé recepty. Je úplně jedno, jestli máte značku "Delimano", nebo jinou. Podstata používání je stejná. Ale určitě tam najdete i tu konkrétní, co máte doma. Otevřete YouTube, a tam napíšete "horkovzdušná fritéza recepty" a určitě Vám toho vyskočí spousta.
Podívejte se sem poradte.cz/...
Já tam právě řešila nákup horkovzdušné fritézy v Lidlu. Jestli to je Delimano, nebo jiná značka, myslím moc nerozhoduje. Já už jsem si ji koupila v Lidlu a poslala jsem obsáhlou recenzi a i foto hotového jídla. Je to naprosto úžasný přístroj a když ho člověk správně používá, tak je naprosto spokojený.
Fritézu Delimano máme doma cca dva měsíce. Zatím si ji nemůžeme vynachválit. Obsluha velice jednoduchá, výsledky velmi dobré. Já stále tvrdím, že mám zakázán vstup do kuchyně, ale s fritézou se to velmi změnilo. Manželka mě pověřuje přípravou různých jídel, ale jen za pomoci fritézy Delimano. Nejčastěji to jsou hranolky, ale taktéž kuřecí stehna apod. Už si tu naši kuchyň bez horkovzdušné fritézy ani neumíme představit. A mimo to je to krásný přístroj, který pěkně tu naši kuchyň doplňuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.