Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat v Brně

Od: ress odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Poradíte někdo prosím kde lze v Brně prodat různou "veteš"? Nové hrnce, el.patrová hrnec, tácy, hrnky, keramiku a různé nevhodné dary a nepotřebné věci.Je mi to líto vyhodit ale nevím kam to lze prodat.V nějakém bazaru mi po tel.poradili, ze to mam zavest do nejake zlevnenky.ale chci se zeptat, jestli někdo nemate zkusenost kde tyhle veci vykoupi, ...dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Nejsem z Brna, ale v mém městě jsem podobné věci dala do krabice a odvezla do azylového domu. Oni už si to nějak rozeberou. Bazar si vezme jen něco. Třeba ty hrnce. A když to do 14 dnů neprodá, tak volá, ať si to vezmu zpátky.

rorschach*
hodnocení

0x

Zlevněnky i vykupují takže dostaneš keš na ruku, ale co vše vezmou kdo ví. Mamka občas chodí do Zlevněnky na Hybešce (kousek za vchodem do nemocnice) blíž k tomu zlomu ve Václavskou. A dřív chodila na Křenovou u zastávky Masná. Obě Zlevněnky vykupují a tohle bys tam mohl udat.

A nebo to sám nafoť a dej na sbazar, aukro, bazoš

ladycat*
hodnocení

0x
Obchod Nadace Veronica: Panská 363/9, 602 00 Brno-střed nebo další pobočka: Pekařská 417/36, 602 00 Brno-střed-Staré Brno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]