Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radiator - potisk

Od: macek71® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poprosil bych jestli někdo nemá doma , nebo nemá nápad,jak toto vyrobit korado.cz/... Chtěl bych tam dát vlastní foto ( ne teda moje ,ale vnučky).Psal jsem email do Korada, kolik by to stálo,ale zatím bez odpovědi.Ale myslím,že to bude ranec.Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrej den

Ona to není folie, která se lepí na radiátor.

Nalepí se na desku a ta se přichytí magnety a háčky na přední stranu radiátoru.

" Citace z jednoho webu"

Krása nemusí být složitá ani drahá

Snadná a rychlá montáž či demontáž čelní desky (do 10 minut), se provádí za pomocí speciální sady, která obsahuje magnety a zajišťovací háčky. Proto je osazení stávajícího radiátoru nesmírně jednoduché a není potřeba z něj mít obavu, případně vyhledávat odbornou asistenci.

Výrobce nabízí desku již od 762,- Kč bez DPH, proto je dostupná opravdu všem!

Více informací získáte také na Korado.

Já bych koupil pvc desku,.

Třeba tuto, má +5°C až + 75°C

guttashop.cz/...

Tu polepil vybraným obrázkem.

Zezadu přilepit neodymové magnety

Tyto, májí z jedné strany samolepicí vrstvu 3M

unimagnet.cz/...

A hotovo

doplněno 20.01.20 16:43:

Ale berte z rezervou,je to jen takový jednoduchý nástřel.

Určitě vám zdejší rádcové poradí líp*zmateny*

hodnocení

0x

Oni mají jistě "vychytanou"technologii, nebude to jistě nějaká obyčejná fólie, s ohledem na teplotu. (jen na okraj, já být vnučkou, tak vám za to nepoděkuji, je to nevkusné, ještě tak nějaký přírodní motiv). Tato firma provádí polepování radiátorů, má zde i ukázky.

hodnocení

0x

K polepování "radiátorů" TOMTON; pokud se podíváte na jejich provedení, je uvnitř výměník a boční stěny jsou proto poměrně chladné...teplo je předáváno hlavně prouděním, a už málo sálaním...znám to z "konvektorů"které se vyráběly někdy v 70.letech minulého století; měli jsme je doma (a ještě dodnes rodiče mají). Teplý je jen horní perforovaný kryt, mřížka...boční stěny jsou trochu teplejší jen úplně nahoře. Takže polepy budou držet, na rozdíl od Korada, které hřeje i sáláním...

hodnocení

O vkusu a nevkusu , to je polemka.Libi se to dceri,tak jsem uvažoval ,že do detského pokoje by to bylo fajn.To,že se to vám zda nevkusné, je váš názor.Já jsem poprosil o radu,zda to někdo řešil.Ne názor co je pěkné.Furt se tady řeší jestli si koupit například Hujdaje,nebo Škodovku atp. Každý má jiné estetické cítění,jiné finanční možnostiatd.Ale to je jedno,nemyslím to špatně,ale často se tu někdo na něco zeptá a h ed je lavina názoru ,jak je to špatné,škaredé apod.

Máte recht a pravdu.Do dětského pokojíku si myslím že je to naopak velmi pěkné a stylové.A děcku to udělá určitě větší radostnež se koukat a hrát si u bílého plechového radiátoru

@macek71 - máte 100% pravdu. Plno rádců tady má potřebu radit tazateli úplně všechno, ne jen to, nač se ptal. Také se mi to nelíbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]