Zdravím, jak a čím nastrikat nejlépe šrouby na kola auta aby se hned neodrely při dotahovani? Neutahuji rázový utahovákem ale ručním klíčem křížem. Děkuji jedna se mi o černou barvu.
Jestli myslis hlavy sroubu, tak mas dve moznosti. Poridit krytky at odreni nevidis, nebo plastovy klic ktery je neodre. Barvu neporadim, zadnou ktera by se neodrela pri tlaku kov na kov jsem jeste nevidel.
Aliexpress prodává plastové krytky všech možných barev a velikostí i s vyraženým znakem automoblu. Cena je úplně směšná. Nižší než plechovka barvy. Hledal jsem středový znak na liťáky manželčina nového bžundaje a vyplivlo mi to i krytky na matice/šrouby. doplněno 20.01.20 14:22: Prodávají to po 20 kusech takže jestli máš čtyřdíry, zbydou ti i 4 do zálohy za ztracené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.