Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastrikat srouby

Od: dados odpovědí: 6 změna:
Zdravím, jak a čím nastrikat nejlépe šrouby na kola auta aby se hned neodrely při dotahovani? Neutahuji rázový utahovákem ale ručním klíčem křížem. Děkuji jedna se mi o černou barvu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To jako řešíš povrch šroubů? Dobrý starosti... To si musíš pořídit chromové, každá barva odíráním sleze.

111®
hodnocení

0x

šrouby se nestříkají ale černí v oleji

mate59
hodnocení

0x

Já je při sundání vždy stříknu WDéčkem,uchovám v krabičce a při výměně jen namontuji.Nevzniká otěr.

re4zon
hodnocení

0x
Jestli myslis hlavy sroubu, tak mas dve moznosti. Poridit krytky at odreni nevidis, nebo plastovy klic ktery je neodre. Barvu neporadim, zadnou ktera by se neodrela pri tlaku kov na kov jsem jeste nevidel.

hodnocení

0x

Černé šrouby se normálně prodávají , cca 25-30 kč kus, tak jestli by nebylo lepší koupit ty.

hodnocení

0x
Aliexpress prodává plastové krytky všech možných barev a velikostí i s vyraženým znakem automoblu. Cena je úplně směšná. Nižší než plechovka barvy. Hledal jsem středový znak na liťáky manželčina nového bžundaje a vyplivlo mi to i krytky na matice/šrouby.
doplněno 20.01.20 14:22: Prodávají to po 20 kusech takže jestli máš čtyřdíry, zbydou ti i 4 do zálohy za ztracené :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]