Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zesílím domovní zvonek

Od: jarosla odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Měl bych dotaz. Koupil jsem domovní bezdrátový zvonek na vchodové dveře s kamerou. Při zvonění není v místnosti slyšet. Hlasitost nejde zesílit.Je propojen s Wi-Fi. Může mě někdo poradit zda není něco na propojení pomocí Wi-Fi s nějakým/násobičem :nevím jsem amatér /,že by to zvonilo v místnosti.Nechci kupovat zvonek nový, byl dost drahý a dráty také nechci tahat. Ani nevím jestli je to reálné. Za každou radu předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

0x
Začal bych napsáním přesného typu a výrobce zvonku Takto se jen tápe jaký to může být ..
.
jarosla
hodnocení

Dobrý den. Zvonek byl dárek,tak toho o něm moc nevím.Mám pouze manuál v angličtině a na výrobku nic není,pouze OR kod.Posílám foto.
Jak zesílím domovní zvonek
Jak zesílím domovní zvonek #2
Jak zesílím domovní zvonek #3

jindrich777
hodnocení

0x

Nech si udělat od nějakého kutila elektronika zesilovač, který se přímo připojí na současný zvukový výstup, a k tomu patřičný repráček.

hodnocení

0x

A tu obrazovku máte umístěnou kde, že to "v místnosti" není slyšet? To jako že to není slyšet ani v té místnosti, ve které to je?

hodnocení

0x

Myslím, že vám předělávka vyjde dráž, než kvalitní hlasitý zvonek. Základem je přístroj vyzkoušet, než ho koupit. Ještě mě napadlo použít paralelně zapojený kvalitní zvonek k tomu stávajícímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]