Nejste přihlášen/a.
dobrý den,nevíte jak by se dala odstranit plísen ze zdi bez sava?
Dobrý den. Někde v literatuře jsem kdysi našel, že na likvidaci plísní je dobrý postřik 2% roztokem modré skalice. Osobně jsem to vyzkoušel při likvidaci plísní ve sklepě. Celý sklep / převážně režné kamenné zdivo/ jsem skalicí vystříkal běžným zahradním postřikovačem. Funguje to perfektně.
Ještě lepší,než postřikovač,je klasická štětka,ta vnese prostředek do hloubky,Postřikování je jen povrchové.Já jsem obvykle protiplísňový prostředek aplikoval do metylanu(tapetářské lepidlo)
JB
Milý pane jabraka
Ano štětkou to půjde lépe na rovném, hladkém povrchu. Ale asi jste špatně četl můj příspěvek. Já jsem psal, že jsem pomocí postřikovače ošetřoval režné kamenné zdivo. To je velmi hrubý, a značně nerovný povrch. Tam je lepší postřikovač než štětka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.