Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
měl bych dotaz, zda je v praxi provdeitelné přilepení WC mísy pomocí lepidla Mamut Glue, namísto vrtání do podlahy. Pod dlažbou (1 cm) a lepidlem (1+ cm) mám relativně mělko uložené trubky (voda, odpad i topení) a jelikož neexistuje žádná přesná dokumentace, ale pouze fotodokumentace hrubé stavby, bojím se WC mísu přivrtat, abych neďobnul nějakou u trubek.
Tedy, je možné mísu podlepit po obvodu (myšleno zespod na styku s dlažbou, samozřejmě) tak, aby lepidlo nahradilo šrouby a udrželo mísu?
Díky za vaše názory a zkušnosti.
H
Já musím souhlasit stím silikonem. Známý montuje bezpečnostní brány do obchodů a už 5let používá jenom silikon.O ty brány se každou chvíli někdo opře ,a při té výšce 180cm je to pořádná páka. Do ted´ neměl jedinou reklamaci. Chce jenom pořádně odmastit obě spojované plochy a po nanesení silikonu pořádně zatěžkat.já bych namísu radši dal prkno a na něj pár kilo něčeho.Hlavní je jakmile tu mísu jednou položíš už se sní nesmí hnout aby se mezi lepené plochy nedostal vzduch.jakákoliv bublinka vzduchu zmenšuje kvalitu spoje. Epoxid to určitě podrží asi víc, ale co kdyby byla mísa potřeba vyměnit. Silikon odřízneš amísa je pryč, když dáš epoxid musíš mísu romlátit a z dlažby odsekat s možností její .poškození.Nemusí to být silikon za hodně peněz, stačí průměrnej sanitární.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.