Nejste přihlášen/a.
Milé dámy porad´te chlapovi. Kupuju manželce myčku a chci se trochu orientovat v tý alchymii ,jaké tablety či gely a nebo kdoví co ještě používáte. jaké značky doporučíte?
Tu chemii bych nechala na manželce, uvidíte, že bude zorientovaná rychlostí blesku. Jistě již má odposloucháno od kamarádek, co která kupuje a jak jsou s čím spokojené. Já kupuji "sůl do myčky", značku neřeším. Tablety-když jsou někde v akci, většinou třísložkové, takže leštidlo již dávno nekupuji.
Když jsem s myčkou začínala, bylo vše zn. Somat, dnes koupím sůl, leštidlo v Lídlu za pár korun a tablety klidně Jar, ty jarovky mám ráda, nevybalují se ale vkládají se i s gelovým obalem. Mám Bošku a k té byla startovací sada Finish. Nepoznám rozdíl v tabletách jinak než cena. Sousedka kupuje tablety v Penny, neznám název, jsou levné a je spokojená. Nepoužívám žádné vůně a podobně, 1x za 3 měsíce nasypu do myčky kyselinu citronovou, zapnu na 75C a délka 3h. Myčka je umytá a voní krásně. V létě odjíždíme na chalupu, myčka je čistá a pootevřená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.