Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nádobí co do ní

Od: feri® odpovědí: 8 změna:

Milé dámy porad´te chlapovi. Kupuju manželce myčku a chci se trochu orientovat v tý alchymii ,jaké tablety či gely a nebo kdoví co ještě používáte. jaké značky doporučíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tu chemii bych nechala na manželce, uvidíte, že bude zorientovaná rychlostí blesku. Jistě již má odposloucháno od kamarádek, co která kupuje a jak jsou s čím spokojené. Já kupuji "sůl do myčky", značku neřeším. Tablety-když jsou někde v akci, většinou třísložkové, takže leštidlo již dávno nekupuji.

hodnocení

2x
Potřebujete sůl do myčky, leštidlo do myčky a nějaké tablety. Já používám prášek, vyjde to levněji. Místo leštidla pokud není, stačí ocet. Sůl a leštidlo se doplňuje až se rozsvítí kontrolka.
dm.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Když jsem s myčkou začínala, bylo vše zn. Somat, dnes koupím sůl, leštidlo v Lídlu za pár korun a tablety klidně Jar, ty jarovky mám ráda, nevybalují se ale vkládají se i s gelovým obalem. Mám Bošku a k té byla startovací sada Finish. Nepoznám rozdíl v tabletách jinak než cena. Sousedka kupuje tablety v Penny, neznám název, jsou levné a je spokojená. Nepoužívám žádné vůně a podobně, 1x za 3 měsíce nasypu do myčky kyselinu citronovou, zapnu na 75C a délka 3h. Myčka je umytá a voní krásně. V létě odjíždíme na chalupu, myčka je čistá a pootevřená.

hodnocení

0x

Tablety Finish all in 1 MAX, kupuji v akci do zásoby max 3 koruny/ks. Nádobí umyté dobře, používám už roky.

Sůl ani leštidlo nedávám.

hodnocení

0x

Používáme tablety:

dm.cz/...

nemusejí se vybalovat, mají rozpustný obal.

Důležité je nedávat do myčky dřevo - bude trpět.

A některé sklo myčku nesnáší - začne matnět. Až si toho všimnete, budete ho holt mýt i dál v ruce.

rv*
hodnocení

0x

Chlap musí koupit sůl, nasypat ji kam patří a nastavit dávkování soli dle tvrdosti vody. A k tomu klidně nějaké tablety 3v1 na zkoušku, jak to funguje. A ženě vysvětlit, že když dojde sůl, tak se musí doplnit. Bez ní se může poškodit iontoměnič (změkčovač) vody.

hodnocení

0x

Já si myslím, že manželka bude nadšená a bude se sama rychle orientovat. Jinak já používám tablety Jar, nebo Finish. Také používám leštidlo Finish. A samozřejmě sůl do myčky. Ale to budete mít napsáno v návodu.

damat*
hodnocení

0x
Ja kupuji tablety finis 100ks 3v1 za 200kc doplnuji sul pravidelne, jinak i tablety z Lidlu myjou pekne, sůl i leštidlo koupim taky v Lidlu nebo Penny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]