Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará dlažba ,co s ní?

Od: feri® odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych na původní dlažbu položit PVC. Někdo radí vystěrkovat aby se zakryly spáry a někdo nivelačku.Bourat to určitě nebudu,je to nalepený na cement a poctivě,takže by to šlo i s betonem. Dámy a Pánové poradíte? Existují i různé podložky pod lino. Tak že co by bylo nejlepší? Jde asi o 20m°.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na PVC se Vám za chvíli vyrýsuji spáry!Vylít nivelačkou.Tedy pokud by vadilo prošlapaní spár!

hodnocení

1x

"Podložky" pod lino se časem prošlapou. Pokud to bude držet, tak použít samonivelačku. Lino pak nalepit.

hodnocení

0x

Feri, že Vy jste se oženil a budujete si nové hnízdečko. ;) Teď jsem odpovídala do jiné Vaší otázky ohledně myčky a už delší dobu se tady vyptáváte na různé spotřebiče, jako je třeba domácí pekárna. Myslím to samozřejmě v dobrém a pokud se nemýlím, tak gratuluji.

hodnocení

Jojo oženil,jenom to bude letos 30let. Jsem čerstvě v důchdu a doháním co můžu.Mám skvělou ženu tak se snažím jí zaty léta jí to vynahradit.jezdil sem po montážích a dotoho nějaké problémy,s kterých jsem se zaplat´ pánbůch dostal tak že asi tak. suzymon díky za rady nejenom pro mně ale i pro ostatní. Rád si Tě počtu.

Tak to je bezva. Jen tak dál. Ono se přece říká, že nikdy není pozdě. Tak si to budování hezky užívejte oba dva a co nejdéle. :)

jabraka*
hodnocení

0x

Při celkové rekonstrukci lze použít i specifickou předělávku,zasypat hrbatou podlahu Liaporem a na urovnaný zásyp položit podlahovou desku jako plovoucí z Rigiduru.Ovšem je to náročné na výšku podlahy.Dá se to využít hlavně u celkových rekonstrukcí bytu.Výhodný je především útlum takové podlahy,zejména v patře,

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]