Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych na původní dlažbu položit PVC. Někdo radí vystěrkovat aby se zakryly spáry a někdo nivelačku.Bourat to určitě nebudu,je to nalepený na cement a poctivě,takže by to šlo i s betonem. Dámy a Pánové poradíte? Existují i různé podložky pod lino. Tak že co by bylo nejlepší? Jde asi o 20m°.
Feri, že Vy jste se oženil a budujete si nové hnízdečko. Teď jsem odpovídala do jiné Vaší otázky ohledně myčky a už delší dobu se tady vyptáváte na různé spotřebiče, jako je třeba domácí pekárna. Myslím to samozřejmě v dobrém a pokud se nemýlím, tak gratuluji.
Jojo oženil,jenom to bude letos 30let. Jsem čerstvě v důchdu a doháním co můžu.Mám skvělou ženu tak se snažím jí zaty léta jí to vynahradit.jezdil sem po montážích a dotoho nějaké problémy,s kterých jsem se zaplat´ pánbůch dostal tak že asi tak. suzymon díky za rady nejenom pro mně ale i pro ostatní. Rád si Tě počtu.
Při celkové rekonstrukci lze použít i specifickou předělávku,zasypat hrbatou podlahu Liaporem a na urovnaný zásyp položit podlahovou desku jako plovoucí z Rigiduru.Ovšem je to náročné na výšku podlahy.Dá se to využít hlavně u celkových rekonstrukcí bytu.Výhodný je především útlum takové podlahy,zejména v patře,
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.