Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, jak zprovoznit žebříkové topení v koupelně. Po celé dva roky, co jsem se nastěhovala do bytu, topení fungovalo. Najednou zničeho nic přestalo před pár dny hřát. Známí mi doporučvali topení odvzdušnit, což jsem přesně dle jejich rad provedla, ale topení stále nefunguje.
Radili mi, povolit šroubek na horním závitu a nechat odkapat vodu a pak zase utáhnout.
Jenže žádná voda neodkapává. Když jsem sundala celý závit, tak vidím, že trubka je naplněna cca do poloviny vodou a ni se neděje. Po zapojení do elektriky topení pořád nehřeje, ani nevydává žádné zvuky.
Projížděla jsem na internetu různá fóra na toto téma a někde jsem se dočetla, že je snad do topení potřeba doplnit nějakou kapalinu. Ale jak?
Předem Vám děkuji za rady.
Lucie
Dolejte destilkou nebo vyměňte topný element. Nic jiného se tam nemá co pokazit.
Jen bych doplnil, že je potřeba dát tu správnou patronu podle výkonu topidla (jsou různé délky) a do vody přimíchat inhibitor koroze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.