Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit těsnění v ledničce Elektrolux?

Od: ingjirimares® odpovědí: 7 změna:

Chtěl jsem se zeptat, kdo má s tím zkušenost. Je to 14 let starý model kombinace lednička s mrazničkou, cca 185 cm vysoká. Přesný typ nyní nemohu specifikovat.Mám nafoceno, leč ve vybitém mobilu. Těsnění obsahuje takovou tu skrytou magnetickou lištu a vypadá to, že je tam nějak vlepené pod plastovým panelem. Jak těsnění demontovat a co pak koupit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rorschach*
hodnocení

0x

Překvapivě je třeba koupit těsnění a jak se demontuje? Různě. Já si kdysi vyhlédl různé typy na youtube. Některé jsou chycené občas skrytými šroubky jiné natlačené. No ale hlavně jsem si zjistil kolik by mě stálo těsnění (v tu dobu potřebné pro chladničku i mrazák) a když jsem to viděl milou lednici jsem zlikvidoval. Ono že je to staré neznamená, že je to pak levné ty díly. Spíš často naopak a jsou hůř dostupné

hodnocení

...tak to jsem opravdu nečekal :)

hodnocení

Zítra to doplním o přesný typ, nezdá se mi, že by to byl ten typ , co je na you tube. Rval jsem to ručně a bál jsem se, že to přetrhnu, takže mám podezření, aby to nebylo nějak vlepené za plastovým vnitřkem lednice

111®
hodnocení

0x

obvyklá montíž těsnění je skryta pod samootným těsněním. Odchlípněte magnetické těsnění a uvidíte šroubky. Ty se musí demontovat, oddělat vnotřní přihrátky dveří a tšesnění bude venku co by dup. Přesný typ lednice je na hlíníkové nálepce uvnitř lednice, nebo mrazáku

hodnocení

Šroubky to nemá

hodnocení

Už jsem to našel, je to tento typ, těsnění se dává to škvíry 1mm. Díky za tip na you.tube

111®
hodnocení

0x

tak jo, zase budu tedy chtřejší já...*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]