Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, kdo má s tím zkušenost. Je to 14 let starý model kombinace lednička s mrazničkou, cca 185 cm vysoká. Přesný typ nyní nemohu specifikovat.Mám nafoceno, leč ve vybitém mobilu. Těsnění obsahuje takovou tu skrytou magnetickou lištu a vypadá to, že je tam nějak vlepené pod plastovým panelem. Jak těsnění demontovat a co pak koupit?
Překvapivě je třeba koupit těsnění a jak se demontuje? Různě. Já si kdysi vyhlédl různé typy na youtube. Některé jsou chycené občas skrytými šroubky jiné natlačené. No ale hlavně jsem si zjistil kolik by mě stálo těsnění (v tu dobu potřebné pro chladničku i mrazák) a když jsem to viděl milou lednici jsem zlikvidoval. Ono že je to staré neznamená, že je to pak levné ty díly. Spíš často naopak a jsou hůř dostupné
obvyklá montíž těsnění je skryta pod samootným těsněním. Odchlípněte magnetické těsnění a uvidíte šroubky. Ty se musí demontovat, oddělat vnotřní přihrátky dveří a tšesnění bude venku co by dup. Přesný typ lednice je na hlíníkové nálepce uvnitř lednice, nebo mrazáku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.