Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čim vyčistit troubu

Od: sdd odpovědí: 4 změna:

Zdravím,jak a čím vyčistit nejlepe troubu. Děkuji co se Vám osvědčilo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Z drogerie mám ve spreji čistič na trouby - jednoduše nastříkáte a necháte chvíli působit a setřete čistou vodou . Žádné drhnutí...

cistic
hodnocení

0x

hadra ,kartáček,tekutý prášek

kepler*
hodnocení

0x

Připáleniny drží houževnatě a tak je třeba použít radikálního prostředku. Mně se to dařilo koncetrovaným roztokem louhu sodného, který jsem si nalil do rozprašovače a celý vnitřek i dvířka jsem postříkal a nechal pár hodin působit. Někde bylo třeba zopakovat. Pozor! Louh je velmi nebezpešný pro oči i kůži, takže je nutno použít gumové rukavice a ochranné brýle. Stírat hadrem nebo houbičkou a pak vše zneutralizovat octem. Nakonec voda + jar.

cistic
hodnocení

0x

No nevím louhy,rozpouštědla...Já raději preferuji nechemickou cestu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]