Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sádrokartonové desky - odřezky

Od: robertb odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Zbyly mně sádrokartonové desky -bílé (odřezky), chtěl bych je nějak využit a dát do sklepa. Je možne dát i bíle desky na stěnu do sklepa, kde je vlhkost? Poradíte mně případne zda to něčím natřit zeď nebo sadrokartonové desky, aby to vydrželo případně? Nebo se na tuto variantu vykašlat?

Děkuji,

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Na to bych se vykašlal, jen by to byl zdroj plísní atd...

ingjirimares*

Ano, přesně tak. Ono je potřeba se ptát jestli je to vhodné, účelné a zdravé. Sádra je vhodná pouze do suchých prostor a domnívám se, že tam to žádná penetrace nespraví. A za druhé , cokoliv lepit na vlhkou zeď taky nedoporučuju. Co takhle raději provést sanaci vlhkého zdiva? Novou sanační omítku?

sadrok
hodnocení

0x

Můžete to natřít nějakou penetrací nejlépe duvilaxem. A nezapomenout natřít taky hrany

hodnocení

0x

Natřít třeba sokratem z obou stran.

hodnocení

0x
Je to ztráta času... Není to nadlouho, ještě bych to dejme tomu napenetroval vodním sklem, tedy pokud ho EU třeba nezakázala... Už jsem to v podobném režimu viděl, ale po nějaké době nic moc... Vlhko je prostě potvora..
Ale pokud to nestojí super úsilí, tak za zkoušku nic moc nedáš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]