Nejste přihlášen/a.
Určitě bude záležet na typu pračky, třeba u mojí Whirlpoolky stačí držet stisklé spouštěcí tlačítko. Ale 100% je ta síťová šňůra vytažená ze zásuvky .
To stisknutí program jen přeruší
Většinou nějakým čudlíkem, každá pračka to má jinak. Jde Vám o úplné ukončení praní nebo jen přerušení programu, aby bylo možné přidat nebo ubrat prádlo?
To je u různých praček různé, ale "ze zdi Kelišová" funguje vždy. Ale nejedná se o korektní vypnutí a těžko říct, co bude pračka dělat po opětovném zapnutí. Může začít prorgam od začátku, může pokračovat tam, kde přestala, nebo může zůstat v režimu stb.
No právě, mně se to totiž stalo a vypnula jsem vytáhnutím zástrčky, byla jsem líná hledat příručku. Ale když jsem znova zapnula, tak samozřejmě pračka pokračovala v načatém programu a samozřejmě dvířka stále uzamčená. Pouhým vytažením ze zásuvky program nelze anulovat, ani nejde vypustit vodu. Pak jsem si vzala návod a raději si ho pořádně přečetla. No a pak už jsem věděla jak na to.
Proč nenapíšete, co máte za pračku?! Dejte sem značku a typ pračky, ať se dá konkrétně poradit. Např. u naší AEG Lavamat se dá program pozastavit tlačítkem Start, opětovným stisknutm program pokračuje. Úplné vypnutí se provede dlouhým stiskem spínacího tlačítka. Po opětovném zapnutí se dá nastavit program vypouštění (nebo spíš možná odstřeďování, teď nevím), voda se vypustí a začne odpočítávání pro uvolnění zámku dveří.
Asi to nebude jednoduché, vytáhnout zástrčku. Jestli má okno zepředu a je plná vody, zastavit ano, ale dostat se do ní, žádná sranda!
Satame, nebuďte protiva. Čas od času se nám, každému stalo něco podobného. Někdo to umí vyřešit, jiný ne. Někdo umí uvařit svíčkovou a druhému je použití mozku na dvě věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.