Nejste přihlášen/a.
jo je to na stejno, většinou jsou tyto kondenzátory tzv. MP=metalizovaný papír, ten žlutá je 0,1mikroFarad ale ten šedý nějak nevím. hodnotu
Zatím jsem se setkal s tím blikáním jen výjimečně (asi 2x), zejména u hodně dlouhých vedení...
Ve svém okolí jednou v novostavbě...
Nevím jestli společnost zbytečně nepropadá až moc nějaké LED kové blikací mánii...Hlavně záleží jak to má vyřešený výrobce světelných zdrojůl a ten si myslím už z toho vzal asi i ponaučení... A asi zřejmě levnějš í(?!) modely tím trpí?
Kondenzátory jsou doporučené snad už od M1 do M15... Tak v podstatě jsou stejné, jenom jiný výrobce...
Prakticky všude, kde jsou kabely ve svazku, se nějaká indukce objeví. Záleží na led světlech. Většinou blikáním trpý některé led žárovky s jednoduchým zdrojem. U světel s integrovaným led modulem a zdrojem, jsem se stím nesetkal, musel by to být nekvalitní laciný zdroj. Já osobně mám v baráku všude led světla a tam kde mám led žárovky, tak z toho množství mi blikala jen jedna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.