Nejste přihlášen/a.
Prosím, byl by někdo ochoten pomoci s výměnou dveří u lednice Elektrolux s mrazničkou (starší typ) z pravé strany na levou? Děkui Jana z Prahy 9.
Výměnu svládne průměrný kutil s minimálním vybavením, není složitá, dveře nejsou těžké, v návodu je postup popsán. Jen k některým lednicím jsou dodávány náhradní panty pro otočenou montáž. U starších lednic bývá někdy problém najít návod, ale hlavně ty otočené panty. U některých lednic jsou ale panty univerzální, oboustranné.
To je právě ten problém, navíc lednici mám od bratra a bez papírů. nedá se svítit, budu to zkoušet dál. Třeba i v Praze se najde někdo, kdo mi pomůže?.Moc děkuji. Jana.
Jandulko, obvolejte všechny kamarády, hlavně ty, o nichž víte, že jsou aspoň trochu kutilové a věřím, že vám někdo z nich vyjde vstříc a pomůže. Pokud nejste technicky zdatná kutilka, sama se do toho raději nepouštějte.
Jsem 200km od Prahy, takže vám přímo nepomohu. Jako Pražák bych neváhal a pomohl bych vám rovnou.
Kimba,to bude fakt borec. Díval jste se na jeho spokojené zákazníky? Ta ženská vpravo se jmenuje Zdena Bendová,také Lída Severková,Gáspár Judit a na Slovensku vystupuje jako Marek Šebeňa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.