Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna dveří u lednice

Od: jandulka* odpovědí: 15 změna:

Prosím, byl by někdo ochoten pomoci s výměnou dveří u lednice Elektrolux s mrazničkou (starší typ) z pravé strany na levou? Děkui Jana z Prahy 9.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

V podstatě to není problém,Odšroubuje se pantík a prišroubuje se na druhé straně,jsou tam otvory adekvátní pro obrácené uložení.

JB

jandulka*
hodnocení

Trochu se toho bojím, nevím jak jsou těžké dveře, nikdy jsem to nedělala. Ale děkuji za odpověď. Snad seberu odvahu a pokusím se. j.

hop®
hodnocení

2x

Výměnu svládne průměrný kutil s minimálním vybavením, není složitá, dveře nejsou těžké, v návodu je postup popsán. Jen k některým lednicím jsou dodávány náhradní panty pro otočenou montáž. U starších lednic bývá někdy problém najít návod, ale hlavně ty otočené panty. U některých lednic jsou ale panty univerzální, oboustranné.

hodnocení

0x
Dělal jsem to doma, ale nejsem z Prahy. Je to celkem jednoduché, je to i v návodu k obsluze a u všech ledniček podobné. Jen když se bude sroubovat spodní pant, je třeba ledničku naklonit, takže někoho k ruce.
jandulka*
hodnocení

To je právě ten problém, navíc lednici mám od bratra a bez papírů. nedá se svítit, budu to zkoušet dál. Třeba i v Praze se najde někdo, kdo mi pomůže?.Moc děkuji. Jana.

Jandulko, a co sousedi? Nemáš nějakého šikovného po ruce? Ale pokud hledáš tu, musíš dát aspoň přibližnou adresu. Praha je velká. Třeba se Ti někdo ozve i zde. Pak zkontaktovat přes "Vnitřní poštu". ;)

jandulka*
hodnocení

Praha 9 už tak veliká není a šíkovný soused chybí :(. Tak aspoň hodně zdraví a těstí! J.

hodnocení

0x

Jandulko, obvolejte všechny kamarády, hlavně ty, o nichž víte, že jsou aspoň trochu kutilové a věřím, že vám někdo z nich vyjde vstříc a pomůže. Pokud nejste technicky zdatná kutilka, sama se do toho raději nepouštějte.

Jsem 200km od Prahy, takže vám přímo nepomohu. Jako Pražák bych neváhal a pomohl bych vám rovnou.

jandulka*
hodnocení

Moc děkuji. Kutilové jsou vzácné zboží, jinak bych se neobrátila na internet. Šťastný Nový rok! J.

hodnocení

0x

Třeba by pomohl hodinový manžel pro Prahu 9.

berger*

Kimba,to bude fakt borec. Díval jste se na jeho spokojené zákazníky? Ta ženská vpravo se jmenuje Zdena Bendová,také Lída Severková,Gáspár Judit a na Slovensku vystupuje jako Marek Šebeňa... *smich2*

anebo manzelhodinovy.cz, je z Prahy 9, můžete poslat sms na 774908240

berger: Daný odkaz jsem nelustroval. I kdyby to nebyl ten pravý, je v Praze řada dalších, které si tazatelka může proklepnout sama.

jandulka*
hodnocení

Děkuji všem, Vyzkouším hodinového manžela v mém okolí. Jana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]