Nejste přihlášen/a.
no přestalo fungovat lepidlo, protože tam není vidět drážku , tak to jinak držet nemůže...přilepit, nebo koupit nové
ještě mne napadlo, není náhodou magnetické to těsnění? a jestli ano, není náhodou přicucnuto o 180° obráceně?
Nechápu, jak o proč to tam drželo, ale napadla mne možná blbost - nepatří to těsnění do dvířek?
Aspoň na jednom mieste odpojte to tesnenie z rúry. Jednotlivé konce tesnenia odmastite,do tých otvorov dajte kúsok drôtu a ohnite ich. Na druhom konci do tesnenia,do jeho vnútra dáte tepelne odolný silikon a strčite tam ten pliešok z druhého konca. Po vytvrdnutí to pripevnite na rúru naspäť. Druhou možnosťou je,že to po zasunutí prešijete cez tie dierky v plechu tenkým drôtikom.
Pokiaľ to ztvrdne,tak pohoda,ono toho tam toho do jedla nepújde skoro nič,viac sa určíte nadýchate toho pri práci s tým. ono tam nieje niejaká záťaž,len to tam visí,doma mám také isté tesnenie.Tieto rúru sú už kvalitou v háji a pokiaľ budete nechávať zohriatú vypnutú rúru so zatvorenými dvierkami,tak sa vytvorí kondenzát a spodok rúry budete mať ako rešeto,tak ako aj ja,než som si to všimol.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.