Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padá těsnění ele.trouby

Od: bady* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
máme v bytě elektrickou troubu a začalo mi padat těsnění dvířek v bodě, kde bylo plíškem spojené.
Plíšek byl vložen mezi těsnění, ale už to nedrží a vypadává to.
Jak to těsnění spojit aby to drželo?
Děkuju

Padá těsnění ele.trouby
Padá těsnění ele.trouby #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no přestalo fungovat lepidlo, protože tam není vidět drážku , tak to jinak držet nemůže...přilepit, nebo koupit nové

doplněno 30.12.19 11:12:

ještě mne napadlo, není náhodou magnetické to těsnění? a jestli ano, není náhodou přicucnuto o 180° obráceně?

hop®
hodnocení

0x

Nechápu, jak o proč to tam drželo, ale napadla mne možná blbost - nepatří to těsnění do dvířek?

hodnocení

0x

Aspoň na jednom mieste odpojte to tesnenie z rúry. Jednotlivé konce tesnenia odmastite,do tých otvorov dajte kúsok drôtu a ohnite ich. Na druhom konci do tesnenia,do jeho vnútra dáte tepelne odolný silikon a strčite tam ten pliešok z druhého konca. Po vytvrdnutí to pripevnite na rúru naspäť. Druhou možnosťou je,že to po zasunutí prešijete cez tie dierky v plechu tenkým drôtikom.

111®
hodnocení

0x

na rúru naspit , ale jak? jakpak to tam asi drželo? a jak tam drží ta část co nepadá?

bady*
hodnocení

Ono to těsnění bylo přilepeno tím plíškem do sebe, ale bohužel žádné tepelně odolné lepidlo nemám.
Těsnění je dané správně, na krajích jsou na troubě držáčky (háčky) za které to těsnění drží.
Tak teď jedině sehnat tenký drátek a přešít k sobě, ale mám strach, že se to časem přes ten drátek jak to bude napnuté protrhne.

Stačí silikon, dajú sa kúpiť v malej tube.

heureka.cz/...

bady*
hodnocení

Mám doma tmel na olejové vany aut.
Zkusím ho nanést na těsnění, ale je to těsnící tmel není to lepidlo, bude to držet?
Nepůjde po zahřátí trouby nějaký smrádek z tmelu do jídla v troubě?

Pokiaľ to ztvrdne,tak pohoda,ono toho tam toho do jedla nepújde skoro nič,viac sa určíte nadýchate toho pri práci s tým. ono tam nieje niejaká záťaž,len to tam visí,doma mám také isté tesnenie.Tieto rúru sú už kvalitou v háji a pokiaľ budete nechávať zohriatú vypnutú rúru so zatvorenými dvierkami,tak sa vytvorí kondenzát a spodok rúry budete mať ako rešeto,tak ako aj ja,než som si to všimol.

bady*
hodnocení

Tmelem zatím drží.
A jak to myslíte, že při zavřených dvířkách vyhřáté trouby se vytvoří kondenzát a bude trouba rezavět?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]