Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní bez pracího prostredku

Od: pepa007 odpovědí: 8 změna:
Chtel bych se vas zeptat jestli nevadí kdyz jsem do pracky zapomel dat prací tabletu.
Děkuji, za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To je jako, když si budeš mýt špinavé ruce bez mýdla. Není problém pračku zastavit a napravit to.

lipanek
hodnocení

4x

Také se mi to už jednou stalo. Nechala jsem to dokončit. V pračce je plno usazenin a to se rozpustilo. Prádlo bylo běžně vyprané, já jsem to naopak neřešila. Pokud by to byly utěrky, nebo bílé, špinavé prádlo, tak dát ještě jeden rychlý program, ale na běžné prádlo, barevné, syntetiku, tak si myslím, že to ani nepoznáte.

Nebuďme tak puntlich, změkčilí, že jsme prostě jednou udělali něco jinak.

hodnocení

2x

Jediný komu to bude vadit jste Vy, protože to budete muset prát ještě jednou. :-D

jendad
hodnocení

2x

Prostě jste si jen vymáchal a vyždímal .

mak*
hodnocení

0x

Ono kdysi se jinak nepralo. Vyperete z prádla prach a nečistoty snadno ve vodě rozpustné. Problém je ale asi pot, který se nejspíš bez pracího prášku vypere jen z malé části. A samozřejmě bude chybět svěží vůně, kterou se vždy ohání reklamy (nic méně tu dělá spíš aviváž, než samotný prací prášek).

led
hodnocení

0x

Prací tableta je od toho aby prádlo vyprala. Bez ní bude prádlo jenom mokré a zaprané.

olinl
hodnocení

0x

..vodu jste pustil? *smich*

hodnocení

0x

Tak pračku zastva. Je zbytečné, aby prala bez prášku.

Dej program vypouštění vody a počkej, až dojede (cca 2 minuty).

Pak dej prášek a dej prací program.

Prášek jinak v průběhu praní musíš nasypat přímo do bubnu, jinak se z odměrek nevystříká vodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]