Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, pravděpodobně se mi ucpal kanálek na mazání lišty řetězu benzín pily Fieldmann
Olej tam mám, zkoušel jsem do dírky kompresorem fouknout a stále při nastartovaní pily nic "neteče".
Prosím o radu jak toto opravit? Děkuji
V nádržce je hadička a nakonci sací koš, vylít všechen olej a vytáhnout ten košík ven, stačí kousek drátu na konci ohnout a opatrně vytáhnout, ten košík sundat vypláchnout ado hadičky pomocí injekční stříkačky šoupnout trochu benzinu. nechat chvíli působit a zkusit profouknout,já sem použil pumpičku na kolo. vypláchnout nádržku benzinem a nalít nějaký řidší olej,když nemáš tak já přidávám do oleje trochu nafty no a vyzkoušet. Pokud není v hajzlu čerpadlo tak musí mazat. Olej nechávám pokud je to jenom trochu možné vteple aby byl řidší .
KOšík je tam skoro u všech typů pil,je plastový ,průměr asi 15mm výška 20mm.jenom opatrně při vytahování z nádržky.je nasazený na hadičce takže jak sem psal stačí háček z drátu a je venku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.