Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka - házení bubnu

Od: jenda* odpovědí: 3 změna:
Dotaz, jestli se dá ohnutá hřídel, nebo vyosení bubnu vyrovnat - jestli se to už někomu podařilo? Mě hází o 4 mm, ale s prádlem při vyšších otáčkách škrtá o vnější buben. ložiska jsou v pořádku, mezera mezi bubny vychází na 1 cm. Stalo se to tak, že se do prostěradla nabalilo všechno zbylé prádlo do jedné koule a při ždímání na 1000 otáček vnitřní buben škrtal o vnější. Teď se bojíme, že se to při opakování tak zasekne, že to dočista vybuchne. Jedná se o AEG - Lavamat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingjirimares*
hodnocení

0x

A při normálním otáčení to také škrtá o vanu? A jak jste poznal , že je ohnutá hřídel? Jak jste poznal, že jsou ložiska v pořádku? A jestli se bojíte, tak si zavolejte opraváře. Takhle to rozebírat bude asi k ničemu

olinl
hodnocení

0x

Pokud je pračka v záruce, reklamoval bych bez ohledu na to, co to způsobilo. Jinak to vidím spíš na ložisko, pokud je uložen buben na jedné straně (boční plnění, dvířka na pračce z boku). Na pračce Elektrolux mi po pěti letech zmiňované ložisko bubnu odešlo i přes používání kvalitních pr. prášků.

Dobrý den,hřídel ohnutá asi nebude spíš mám obavy,jestli není nalomený kříž,pomocí kterého je buben uchycen k hřídeli.Jsou to 3 ramena když praskne jedno tak pračka jakžtakž funguje ale když se zlomí druhé je konec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]