Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava spárovčky u kachliček

Od: vunno odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
v koupelně u vany se mi objevila vymytá spárovačka, jde vidět lepidlo pod spárovačkou nad vanou.
Vzal jsem bílou spárovačku, naředil sice moc na řídko a nanesl.
Jak to uschlo, vypadalo to dobře, ale po týdnu se ta spárovačka zase vymyla. Co teď s tím?
Díky

Oprava spárovčky u kachliček
Oprava spárovčky u kachliček #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingjirimares*
hodnocení

5x

Tak mě napadá 1. spárovačka je příliš řídká

2. spárovačka je již nějaký ten pátek stará, tudíž namíchaná na řídko bude mít malou pevnost, pokud vůbec nějakou

Kupte nové balení, bílou koupíte do 100 kč, probarvené jsou o něco dražší a postup zopakujte.Správná konzistence musí být pastovitá.

3. Jsme vedle jak jedle. Na obrázku je plíseň, která se objevuje těsně nad vanou a tu je potřeba oškrábat, Pokud jste jen přetřel spárovačkou, nedivím se, že se to smylo. Je to i navíc mastné.

hodnocení

2x

Pokud je zaspárování udělané dobře pak se NEVYMYJE! Bez ohledu čím to je-zsa-li cement, bílí cement nebo jakoliv probarvená sárovací hnota!

hodnocení

2x
Vycistit starym zubnym kartackom a liehom. Po vyschnuti (!) zasilikonovat. Kachlicky okolo vane asi trochu pracuju. Ak sa to naozaj vymilo bez drolenia, tak mate nekvalitnu sparovaciu hmotu. Pripadne ste ju naozaj moc nariedili.
doplněno 23.12.19 21:49: Po zvacseni obrazku suhlasim s @ingjirimares - vyzera to ako plesen. Streknite to savom, nechajte posobit a nasledne oplachnite spolu s mechanickym ocistenim nejakou kefkou. Vydezinfikuje to a vybieli.

hodnocení

2x

Trochu to proškrábněte malým šroubovákem, přiložte pak hubici vysavače, aby byl odstraněn prach a opravte třeba silikonem, nebo akrylátovým tmelem, ten bude lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]