Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze rozlišit zevnitř kondenzaci - zatékání?

Od: selisek odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám postavený domek s plochou, pochozí střechou, pod betonový věnec. Uvnitř se zatím netopí, nebydlí, ale kvůli vysychání tam bylo a je dost vlhko, které kondenzuje na věnci. Teď k věci: objevil se již jeden problém se střechou, v rohu zatékalo, na zdi se udělala trojúhelníková skvrna. Firma bez přípomínek opravila. Nyní mi přijde, že zatéká stále, protože flek v rohu je stále, ale firma tvrdí, že jde o kondenzaci, což se mi nezdá, protože všude je normálně v tloušťce věnce ale v tom rohu je tam jakoby mapa. Nemám foto, tak jsem to nakreslil schématicky.

Je možné nějak zjistit (z mojí pozice), zda tam opravdu zatéká, nebo je to nevyschlá kondenzaci? Přemýšlel jsem o nějakém pokusu, ale na nic jsem nepřišel..

Moc díky

Lze rozlišit zevnitř kondenzaci - zatékání?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingjirimares*
hodnocení

2x

Nasaďte kondenzační nebo tepelný vysoušeč a po dešti sledujte, jestli se fleky neobjeví. Pokud se neobjeví, je to kondenzace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]