Nejste přihlášen/a.
Mám na WC závěsný klozet Jika Lyra plus compact, zkrácenou verzi. K tomu nádržku Alcaplast slim.
Když jdu na záchod, tak exkrement obvykle dopadne do míst označených na obrázku (na tu ještě vodorovnou část bez vody), a tam se omázne a nejde spláchnout. Musí se použít šteka.
Co myslíte, je to špatným WC? špatně umístněná díra pro odtok, nebo špatný sklon dopadové plochy? Mám vyměnit mísu?
Anebo špatný tlak ze splachovací nádržky? Nebo něco jiného?
Dcera ji má na bytě taky a ten samí problém(byt pronajatý jinak by šla do...).Částečně se to dá vyřešit vystláním toaletáku před potřebou.Prosťe ta mísa je fakt na hov..
Jj., mám ho tiež, našťastie aj bidetovú spršku, ktorú je treba po veľkej použiť.Má niekto lepší tip na misu do paneláku, s dannými rozmermi?
Jak již někdo psal. Mám podobné WC. Na dopadovou plochu dám toaleťák a pak se to většinou vše spláchne a zůstane čisté.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.