Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně se splachuje WC

Od: janee odpovědí: 13 změna:

Mám na WC závěsný klozet Jika Lyra plus compact, zkrácenou verzi. K tomu nádržku Alcaplast slim.

Když jdu na záchod, tak exkrement obvykle dopadne do míst označených na obrázku (na tu ještě vodorovnou část bez vody), a tam se omázne a nejde spláchnout. Musí se použít šteka.

Co myslíte, je to špatným WC? špatně umístněná díra pro odtok, nebo špatný sklon dopadové plochy? Mám vyměnit mísu?

Anebo špatný tlak ze splachovací nádržky? Nebo něco jiného?

Špatně se splachuje WC

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dcera ji má na bytě taky a ten samí problém(byt pronajatý jinak by šla do...).Částečně se to dá vyřešit vystláním toaletáku před potřebou.Prosťe ta mísa je fakt na hov..

zachody.heureka.cz/...

Jj., mám ho tiež, našťastie aj bidetovú spršku, ktorú je treba po veľkej použiť.Má niekto lepší tip na misu do paneláku, s dannými rozmermi?

janee
hodnocení

Laufen dělá 49cm hlubokou, asi ji zkusím

mytrix*
Máme Laufen a bohužel problém je podobný. Člověk se musí naučit správně sedat. :D
Podle mého názoru je to problém těch compact /zkrácených/ verzí.
janee
hodnocení

kompaktní verze by měly být zkrácené tam jak se opírá prknénko (u pantu), jinak vypadají stejně. V tom by ten problém být neměl.

A jaký přesný typ Laufen máte?

mytrix*
Ano, měl by.
onlinekoupelny.cz/...

ingjirimares*
hodnocení

1x

Je zajímavé, co se dá ještě řešit :) Naučte se používat štětku, tady vám žádný jiný klozet nepomůže. U jiného klozetu vám to bude padat o kus vedle a výsledek bude stejný. Pokud máte rád mastné, tak nic jiného než štětka nepomůže.

berger*
hodnocení

0x

Já se svezu - řeším podobný problém. V OBI jsem zahlédl tzv.bezokruhovou mísu. Na pokusy mi přijde poněkud drahá,máte s tím někdo zkušenost? Mmchdm,pokud jde o Jiku,s tím jsem skončil,když mi zamítli reklamaci,protože koupelnová skříňka pod umyvadlo není určena do vlhkého prostředí...*alene*

hodnocení

0x
Tak to chce změnit stravu a přidat vlákninu. Pak žádné mazanice nebudou! A navíc je to zdravé!

111®
hodnocení

0x

špatně jste trénovali, jak se na lopatu sedá...O perníkové chaloupce

*haha* Začnem sa živiť pránou.

hodnocení

0x

Mám WC Jika Combi a ta šikmá plocha je neustále pod hladinou vody. Padá to kam má a žádné mazance nepřichází v úvahu, pokud ovšem nenastane mimořádná střevní událost.

Špatně se splachuje WC #2

hodnocení

0x

Jak již někdo psal. Mám podobné WC. Na dopadovou plochu dám toaleťák a pak se to většinou vše spláchne a zůstane čisté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]