Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkání barvy,krabacení, pomerančova kůra

Od: pepa224 odpovědí: 4 změna:
Dobry den. nastaly mi potiže při nástřiku barvy. Nevim co je špatně.dily jsem mel opiskovane a nektere dily byla zakladni barva .vse jsem jeste prebrousil 400 smirkem,ocistil acetonem.prvni sem strikal plnic Body 910,s originalnim tuzidlem a redidlem. Schnulo to 4 dni při 20*C. Ted podle navodu sem naredil barvu redidlem pro stříkání S6001 a strikal dily.
Vsude sem vytvorila pomerančova kura a I na dilech kde byla pouze zakladni barva.
Co sem mohl udelat spatne ,kdyz sem postupoval dle navodu? Dekuji za odezvu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

buď je tam silná vrstva, nebo si nesdly barvy a nebo to nebylo pořádně vysušené a nadzvedlo to ředidlo spodní barvy

olinl

Souhlas se 111. Pro tazatele-musíš stříkat/nanášet barvy podle druhu. Pod nitro(aceton) nemůžeš dát syntetiku nebo vodouředitelnou barvu apod. U dvousložek (případně tří složek) musíš dodržet poměry ředění a doporučené teploty při schnutí.

host
hodnocení

0x

Nestříkal jste to v průvanu?

pepa224
hodnocení

Bylo to normálne v dílně cca 22*C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]