Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka vyhazuje pojistky

Od: slavikova odpovědí: 5 změna:

jen někdy a jen při ždímání - vrchní plnění zn,fagor

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mak*
hodnocení

5x

Já bych zas řekl, že může být někde prodřená izolace a při těch vibracích při ždímání se to někde dotkne kostry. Podíval bych se, jestli někde, kudy vedou dráty není na kostře něco opáleného. Další možnosrtí je vinutí motoru. Při ždímání jde motor na jiné vinutí než při normálním chodu. Čerpadlem to pode mě nebude, protože vodu vypouští nejen při ždímání.

hodnocení

2x

Pokud vyhazuje při ždímání, odhaduju, že by mohlo být příčinou vypouštěcí čerpadlo. Ale 100% vám to řekne ten, kdo vám pračku přijde opravit. Vzhledem k tomu, že vám vyhazuje "pojistky", tak se s elektřinou asi moc nekamarádíte, takže stejně na to budete muset někoho zavolat.

houbes*
hodnocení

2x
Neteče vám a nezkratuje? Tim padem vyhazuje jističe. Na to bych raději zavolal elektrikáře.
ingjirimares*

Když vyhazuje jen někdy, tak to bude proudovým zatížením při začátku ždímání. Prověřit, zda-li není obvod společný pro další spotřebiče a zda.li je jištěn 16A. Na pračku by měl být samostatný obvod jištěný 16A! Tedy žádné připojení přes prodlužky,rozbočky atd.Tedy elektrikáře

hodnocení

2x
Koukni jestli ti do čerpadla neteče od někud voda
Pokud ne múže bejt to čerpadlo ve zkratu
Pokud je člověk kapku šikovnej tak si novy čerpadlo najde na netu a přehodí si ho sám
Já si ho letos měnil na svý pračce už taky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]