Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová lednička.odvoz staré

Od: eldt odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když si objednám novou ledničku, kterou mi přivezou, tak tu starou mi na požádání odvezou? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jeka
hodnocení

8x

Já jsem ji kupovala na Alze a starou mi odvezli. Ovšem zadala jsem si to do požadavků.

jabraka*

přesně tak,při koupi a sjednání dovozu si sjednám podmínku,že starou zlikvidují.

JABRAKA

DATART taky starou odveze.

hodnocení

6x

Pokud tuto službu e-shop nabízí, tak ano. Určitě to nemůžete automaticky požadovat po dopravci.

hodnocení

0x

Jak kdo. Musíš se zeptat přímo tam, kde ji koupíš. Pokud kupuješ přes e-shop, pak dovozové služby zpětný odběr neprovádí.

Dobrý den. Já jsem kupoval novou pračku přes e- shop a starou mi odvezli. Je to přes rok. E- shop byl Electroworld a přepravce GEIS. A bylo to zdarma. Mám v emailu fakturu, takže teď ověřené.

hodnocení

0x
Musite si při obědnání obědnat i odvoz staré lednice
Já byl taky linej to sám likvidovat tak sem si zaškrt vynesení a montáž nové a likvidaci staré lednice
Vyšlo to asi na 300kč
luku
Nebo si obědnat objed.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]