Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad v sauně

Od: macek71® odpovědí: 6 změna:

dobrý den, poprosil bych o radu, jak se lepí imitace kamene ( siko.cz/... ) do sauny.Stejně jako je to zde na obrázku (

google.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Jde mi o to,že v sauně je horko a vlhkost.Tak na čem je obklad přilepen .Děkuji

ingjirimares*
hodnocení

0x

Beton do sauny nepatří, pouze dřevo, co nepouští smůlu

jabraka*

Obvykle jedle.

JB

hodnocení

Chápu,už jsem byl v sauně ,ale kolem kamen je pás až nahoru z imitace kamene.( mozna to neni beton ,nevim) Jen,ze se mi to líbilo,tak se ptám.Nechci to celé obložit.Ale děkuji za odpověď

lidus*
hodnocení

0x

2 řada 3 obrázek, přesně takové má dcera obkladačky, nikdo nepozná, že to není kámen.

ingjirimares*
hodnocení

0x

Tak určitě bude dobré se řídit doporučením výrobce. Ono to může být na bázi sádry a ta jak je známo hodně odsává vodu z lepidla. Normálně bych to lepil cementovým lepidlem a v případě sádrové napodobeniny použil lepidlio kvality C2S, nebo C1S a napenetrovat zadní stranu obkladu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]