Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stoji sdk?

Od: jampadampa* odpovědí: 6 změna:

dobry den chtel sem se zeptat kolik stoji udelat montaž sdk bez materialu a s materialem za m ctverecni

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x
tak to nevím, ale dokonale jste mne na minutu zmátl, neb zkratku sdk znám jako sofware development kit, až pak mi došlo, že asi myslíte sádrokarton. :-D

kytka*
hodnocení

0x

podívejte se na www.jh.-sadrokart/...

jabraka*
hodnocení

0x

Server mi odpověď ztratil,takže ještě jednou.

Počítej běžně kolem 1000/m2 o něco více nepřístupná místa a strop a šikminy pod stropem.

JABRAKA

camelot*

Dobry den, idealni je zadat si zakazku na poptavce a budes zirat, kam se da jit s cenou. Nicmene 1000,-kc je hodne nadsazene, dokonce bych rekl, ze je to hrich dat tolik penez za tak jednoduchou praci, to je na kazdem z nas,Camelot

hepcziiik*
hodnocení

0x

vše záleží na ploše (jedna stěna nebo celý dům?), složitosti ( pouze obkládání rovných zdí nebo různé obkládání výklenků, dveří...), síle případných izolací(holý sádrokarton na konstrukci nebo zvuková a tepelná izolace + v jaké síle)... je to stejné jako se zeptat, co stojí nové auto...

Každopádně doporučuji, jak bylo uvedeno výše, rozhodit poptávku po několika firmách a pokud možno o těchto firmách poshánět reference, protože cena není všechno, když po pár měsících zjistíte, že si půlku věcí musíte předělat nebo opravit...

hodnocení

0x

už jednou jsem se j Jabrakou neshodl na ceně, ale asi to bude místem provedení. Materiál Vás vyjde do 150 Kč za metr. A teď:

kolik toho je, jaký je přístup, oblouky, výška prostoru atd...

málo informací na stanovení ceny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]