Nejste přihlášen/a.
jak nejlépe spojit lino s kobercem - přelepit páskou?
Lino a koberec na sebe navazují, páska na lino na koberci moc nedrží. nebo použít pásku na koberce ale zase nevím jak bude držet na linu.
suzy - máte obrácený postup. Ten váš je v praxi neproveditelný. Pokud napřed nalepíte pásku na spodek lina a koberce, pak byste obojí musela dost zvednout (to se spoj rozjede), abyste odtrhla papír a to vše přilepila k zemi.
Slavo - oboustranou pásku přilepte na zem tak, aby spoj lina s kobercem byl uprostřed pásky. Pak odtrhnete papír z pásky a přitlačíte lino a koberec. Tento spoj mi drží 3 roky a to se po něm denně chodí.
Mně šlo spíše o vysvětlení, že se páska nelepí navrch koberce, ale na rubovou stranu a následně k podkladu. Tazatel se totiž ptal, jestli má stříhat chlup z koberce, což mne překvapilo. Tak jestli jsem to pak řekla obráceně, napřed na koberec a potom na zem, tak to se omlouvám. Mně by to ale dal rozum v momentě, když bych to dělala. Viděla bych, že musím napřed přilepit pásku k podkladu a pak na ni přitisknout to co potřebuji.
Slavo, Vy to podle toho jak se ptáte asi lepíte špatně. Ta lepicí páska je oboustranná dává se zespoda, nikdy ne nahoru. Tak proč byste stříhal chlupy koberce? Normálně ji nalepíte na spodek lina a koberce a pak stáhnete papír z druhé strany pásky a přilepíte na zem a na tom linu by to mělo naopak držet mnohem lépe než na spodní straně koberce. Ale dlouho to stejně nevydrží, budete po čase měnit a nikdy to nebude perfektní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.