Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, co se týče rimless splachování je výhodnější pouze z higienického a vzhledového hlediska , vodu neušetří . Co se týče výšky WC mělo by být okolo 42 cm bez sedátka . Pak záleží jen na vás zda se vám lépe sedí výš nebo ne a podle toho zvolíte sedátko . Některá WC se prodávají jako set i se sedátkem , pak nemáte na výběr . Navíc starší lidé sedí raději výše , lépe se jim vstává .
Osobně mám kombíka a ten vyšší typ. Lépe se z toho vstává. Rimless bych neřešil, je to jen alternativa pro lepší čištění mísy. Klasická mísa se záhybem není zase tak špatá, co do čištění. Musí se však čistit pravidelně a štětiny strkat do těch záhybů, kde se usazuje špína a vodní kámen.Ona je to i výhoda, když ta štětka narazí na ten lem. U rimlessu bych očekával, že to čištění bude horší. Rimless nix extra podle mě není. Tuším, že jsem to i montoval a bylo tam i navíc nějaké modré nasvětlení té vody. Takže jen takový drobný efekt navíc. Co víc oceňuju, je vyšší posez a snadná údržba co se týče výměny dílů. Kombíky mají levější náhradní díly než zabudované Wc tak 2 -2,5 x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.