Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna oken vs nábytek

Od: katty* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zítra budeme dávat v panelovém bytě nová plastová okna. V kuchyni máme pod oknem přímo danou kuchyňskou linku. Je nutné je odsouvat?Popřípadě o jakou vzdálenost ji posunout?

Děkuji a jsem s pozdravem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak, aby se k oknu dostali dva lidi. Metr je snad přiměřená mezera.

sunlove*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že tam půjdou s velkým novýk oknem, nebudou příliš šetrní, tak ať vám něco neodřou nebo nerozbijí. Já bych to posunula co nejvíce, my jsme měli volný přístup metr a půl, metr by mohl stačit, ale riskujete odření linky. Záleží, nakolik je to profesinální firma.

artik*
hodnocení

0x

hlavně si dejte pozor ať to namontujou podle norem, jinak tu za čas budete řešit plísně a praskliny kolem oken

no tohle bych sem zrovna netahal. Norma moc plísním nezabrání,když se v bytě řádně nevětrá je tam spousta kytek a permanentně se vaří (příkladem).

artik*

kytky nemám , větrám a topím jako blázen . Okno v obýváku jsem udělal tak jak se má a najednou se okno nepotí a plíseň je fuč , tak už jen udělat ostatní okna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]