Nejste přihlášen/a.
Bydlím v činžovním cihlovém domě (4 patra) v centru města. Dům je starý přes 100 let. Já bydlím ve 4. patře.
Když projíždí okolo domu těžší auto, třesou se okna a někdy i podlaha. Dnes se otřásala podlaha a nábytek jako při lehčím zemětřesení.
Je to normální stav? Předtím jsem bydlel v panelovém domě a neumím posoudit.
Moje teta kdysi bydlela v Praze - Kobylisích ve starém činžáku na třídě Rudé armády. Tam jezdily pod okny tramvaje, pamatuji tam ještě ty staré, dřevěné, kde se nastupovalo a vystupovalo za jízdy. Když jela pod okny tramvaj, třásl se celý dům a skleničky v sekretáři v obýváku pochodovaly sem a tam. Takže si nedělej hlavu, je to "naposto nomální, úďo"
Dobrý den, Váš "údiv" je dán skutečností, že nyní bydlíte v domě jiné konstrukce - cihla a dřevěné podlahy (trámové). Zkuste si poskočit v pokoji a zřejmě se také vše zatřese. Pokud na domě nejsou viditelné trhliny, tak to je normální. Zdravím!
kal - za nějaký čas už tomu nebudete věnovat pozornost a zvyknete si.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.