Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím poraďte.
Už pátý den mi při zapálení plynové varné desky hoří plyn ze všech hořáků oranžově. Vždy ale jen večer. Po diskuzích na netu,jsem radši dnes zakoupil plynovou desku novou. Po zapojení v poledne vše fungovalo,hořáky měli barvu modrou. Večer opět po zapálení barva oranžová. Plynová hadice je nová,napojená na plynový rozvod v panelovém domě. Plynař mi řekl,že nevi co s tim,když přes den hoří plyn jak má. Přidávám fotku,stará i nová deska.
Nevíte někdo co s tím. Díky za radu.
Hodně plynu,málo vzduchu.
Zkusil bych změřit tlak plynu . Objekt je napojený na nízkotlaký rozvod nebo středotlak s regulátorem? Zemní plyn nebo propan?
Přívod vzduchu jen oknem nebo nějakým otvorem zvenku?Nemění se plamen např. při otevření okna?
Jojo, nejdřív zbytečně koupit a pak se zeptat. Příště bych zkusil opačný postup, často to vyjde levněji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.