Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
podle čeho bych měl vybírat kvalitní akuvrtačku za rozumnou cenu na občasné využití doma
chtěl bych jí pořídit bráchovi k Vánocům
děkuji
Zdravím pane. Před lety jsem koupil v Lidlu akučku za 600kč s dvěma baterkama.Na domácí kutění mi krásně stačí.Vpráci jsem měl modrou bošku to je trošku o něčem jinym.Na domácí občas něco se dá pořídit za 1000kč a určitě bude vyhovovat.
Musím se přiklonit k ostatním rádcům a doporučit Parkside z Lidlu. Mám ještě ten starší 18V model asi třetím rokem a kromě odlupující se gumové vrstvy z vypínače nemám nejmenší problém. Táta a bratranec mají již ten novější 20V a oba jsou spokojení. Táta ji používá denně v dílně (restauruje starožitný nábytek při důchodu) a bratranec každý víkend - vyrábí drobné výrobky ze dřeva. Všchny tři fungují bez problémů.
pokud na obcasne pouziti,tak se vyprdni na aku.Uz jsem ji take vyhodil.Kdyz jsem si rekl ze by mohla pomoct baterka vybita nebo slaba.Nez cekat tak tech par sroubku zakroutim rucne,
Pred rokem jsem koupil napr. rucni-naradi.cz/... mam sice extol ale to je jedno.A jak je tedkom vyuzita.Zadne premysleni zda je nabita .
No jo ,ale jak ji použiješ kde není letrika? nebo kde musíš táhnout kabel z 5.p. paneláku a ještě přes cestu?
mikihans.Pises ze mas profi naradi.Kdyz to potrebujes k obzive tak je to jasne.Pro nahodne vyuziti zbytecne i nvestice.
Paboz-pže Ty máš všude elektřinu neznamená, že každý musí mít a pak když povolluješ x šroubů třeba na vaně auta-je lepší aku než do sítě!. On fakt táhnout z 5 štouku prodlužku a ještě pak přes cest na parkoviště před panelákem je na prase-jednak aspoň 30m prodlužka a jednak pak řes ni jezdí auta a ničí se . Jinak i doma raději sáhnu po auku-je pro mne jednodušší než do sítě!Samozřejmě že jen na to naco to stačí.Tou svojí el.příklepovkou ani nevrtám do panelu (nato pak používám profi SDS Bosch nebo makitu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.