Nejste přihlášen/a.
V tom odkazu je celý "alík", ne kufr.
Celý život jsem pracoval jako provozní elektrikář a používal jsem jedině brašnu. Protože ji hodím na rameno a mám volné ruce, když potřebuji něco dalšího přenést po provozu. Později, když jsem přešel do většího podniku, jsem jako všichi ostatní používal malou dvoukolovou kárku (svařená z trubek a s pletivovým výpletem), ve které byla položená brašna a případný další materiál, potřebný pro práci.
Zdar, záleží na jakou je to el. práci. (IT, MaR, instalačka, průmysl, údržba)
Za 28 let praxe jsem vyzkoušel asi vše (brašna, box, kufr, batoh, taška).
V kufru je sice přehled, ale tahat to v ruce je opruz. Kufry jsem si navíc vždy upravoval k obrazu svému.
Momentálně používám brašnu od Stanley jako základ. V autě mám ostatní boxy , kufry popřípadě zednickou brašnu.
Já tedy nedělám přímo elekkrtrikáře, dělám servis strojů, což je ale i velký kus elektrikařiny. Kufry kupuji zásadně v kamenném krámu, protože co si neosahám, tomu nevěřím kufr se nekupuje na měsíc, ale měl by vydržet řadu let. Což s přehledem splňují kufry Navaho, nyní mám už třetím rokem konkrétně tento :
Mohu jen doporučit - je odolný, velmi přehledný a variabilní - přepážky se dají přesouvat dle potřeby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.