Nejste přihlášen/a.
Náš malej šikula vzal plastovou hrací vrtačku a začal s ní "malovat" na horký sklo krbu. Zkoušel jsem benzínovej čistič, ale vůbec to nedal. Škrábat taky nejde. Napadá vás, čím vyčistit vrstvu roztavenýho plastu ze skla?
Buďte rád, že nemaloval prstem.
Znovu zatopit, ať to změkne, a suchým hadrem zkusit setřít co to půjde, případně zkusit odstranit zatepla mechanicky (škrabka, špachtle), ale nepoškrábejte si to. Na zbytky bych použil Sidol (zastudena natřít, nechat zaschnout, vyleštit). Když jsem dělal na dráze, strojvedoucí si míchali na skla lokomotiv sidol s okenou, ale to asi není nutné.
Já mám tohle a tím to určitě půjde dolů. já jsem si pokapala vanu lodním lakem. Bylo to ošklivé a ničím to nešlo dolů. Pak mne napadlo zkusit tuhle škrabku a sloupla jsem to okamžitě. Od té doby používám na skoro na všechno, co nejde odstranit a vždycky to tím sundám. Jsou tam takové žiletky, ty jsem si nakonec objednala za pár kaček na AliExpress a jsem velmi spokojená. Tu škrabku tam samozřejmě prodávají také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.