Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okna Ostravsko

Od: radan odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem z Ostravska, i když stavba bude F-M a hledám dodavatele oken na budoucí stavbu RD. Montáž bude svépomocí, takže hledám jen prodejce. Chtěl bych firmu, která má kvalitní okna, ale nechci přeplácet (nejsem v pozici, že bych nemusel na korunu hledět). V Česku mám vytipované Okna Macek, Svět oken, Terno Firek. Napadlo mě zkusit Polsko, kvalita se prý zvedla, ale zvedla se určitě i cena, tak nevím jestli se to dneska ještě vyplatí jezdit někam 30 40 km a řešit to. Ale pokud má někdo dobrý tip na Poláky, budu rád. Prosím o každou radu.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

SOD Okna, Dec-Plast Příbor, Merops

hodnocení

0x
Ja jsem bral salamandry a uz bych do nich znova nesel. Byly tam problemy s dekorem. Ale funkcni asi budou. Tem polakum se stejne tezko clovek vyhne. Kdyz je ram nemecky, tak zaskleni zase polske . Videl jsem i ceske okna dodrbane. Takze je to dost tezko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]